Huoltopalvelut


Pukuhuoneet ja WC:t

Saarenmaan koululla on rajallisesti pukuhuonetilaa, suihkuja ja WC:itä sekä miehille että naisille. Tämä on syytä ottaa huomioon kisaan valmistautuessa. Mikäli tarvitset pukuhuonetta ennen lähtöä, tule paikalle hyvissä ajoin.

Kioski ja ravintola

Ravintohuolto

Reitillä on 2 huoltopistettä kierrosta kohti:

  • 1. huolto 15 km lähdöstä
  • 2. huolto Saarenmaan koulun pihassa.:

Toisella kierroksella:

  • 3. huolto 45 km kohdalla
  • 4. maalialueella Saarenmaan koululla.

Tarjolla; vettä, banaania, urheilujuomaa ja rusinoita. Pisteet sijaitsevat reitin välittömässä läheisyydessä. Puolimatkan huolto suljetaan 14:00, Saarenmaan koulun huolto tapahtuman päättyessä klo. 18:00

Jätteet

Älä roskaa. Tuo roskat mukanasi Saarenmaan koululle jätekeräykseen tai reitin varrelle huoltopisteiden jäteastioihin. Roskaajalle rangaistuksena vähintään 1-10 minuutin aikasakko ja järjestäjien harkinnan mukaan seuraus piittaamattomuudesta voi olla myös suorituksen hylkääminen.

Välinehuolto

Varaa mukaasi perushuoltovälineet (pumppu, paikkapakkaus, vararengas).

Jälkivarmistusauto

Ylitsepääsemättömien välinerikkojen tai uupumuksen takia keskeyttäneet voivat pyytää kyydin huoltopisteeltä reitillä kulkevaan jälkiautoon, joka poimii osallistujat välineineen kyytiin ja kuljettaa takaisin lähtöpaikalle.

Ensiapu

Tapahtumakeskuksessa ja kahdessa EA-pisteessä reitillä ensiapupäivystys tapahtumapäivänä. Vakavissa onnettomuustilanteissa ota aina välittömästi yhteyttä hätäkeskukseen.

YLEINEN HÄTÄNUMERO 112

Suihkut ja ruokailu

Saarenmaan koululla on suihku, pukuhuoneet, WC:t sekä miehille että naisille. Suihkut sulkeutuvat 17:00. Ruokailu järjestetään Saarenmaan koulun kodalla, ruokalipun saat samalla kuin kilpailunumeronkin. Ruokailussa tarjolla ruokajuomat, leivät ja jauhelihamakaronilaatikko. Saarenmaan koulun kahviosta saatavilla muitakin herkkuja.

Vakuutusturva

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien puolesta. Huolehdi siitä, että tapaturmavakuutuksesi on kunnossa.