Tähtisadeajot 19.08.2018 11:00 - Saarenmaa, Jyväskylän Palokassa

KYMMENETTÄ KERTAA

Vuodesta 2009 mukavalla kasvulla edennyt maastopyöräilytapahtuma, kuntourheilun merkeissä, jokaiselle omalla tavoiteasetannalla


Jokaisena tapahtuman järjestyskertana kuntoajajien lisäksi lähtöviivalle on asettunut urheilun –jopa kilpaurheilun- vakavasti ottavia kisaajia. Maine hyvin järjestettynä kilpailuna on tunnustettu paikallisesti ja Suomen laajuisesti. Tärkeimpinä osina kisan sujuvuutta ovat selkeät reittimerkinnät ja huolellinen liikenteenohjaus.

Edullinen osallistumismaksu sisältää osalistumisen arvontaan, suihkuun sekä mainion kisalounaan. Reitin kierrospituus on 30km ja nousumetrejä kertyy yhdellä kierroksella likimain 840m.

Huoltoa on tarjolla reitillä kahdessa kohteessa kierrosta kohden, reitin puolivälin tienoilla hevostalllin alueelle sekä maalialueella.


Metsäistä osuutta reitistä on noin 2/3, vaihdellen pienestä polusta metsätraktorin uraan. Näille osuuksille mahtuu sekä tasamaata, laskuja sekä nousuja. Vaativuus tulee reitin kokonais nousuosuuksista vaikkakin reitti on ajettavissa vähäisemmilläkin maastoajotaidoilla.

Kuvat: Lasse Vuori & Studiowoima